О плакате Партии реформ
29. Сен 2017
Mustamäele Avatud Sotsiaalne Kogukonnakeskus ja muud
15. Окт 2017
Показать все

Eestimaa Ühendatud Vasakpartei pakub kardinaalse lahenduse süstlavahetuspunkti probleemi lahendamiseks: kaitseme Tallinna elanikke ja lõpetame narkopropaganda!

Narkomaania on paljudele peredele isiklik tragöödia. Eestis elab umbes 9000 narkosõltlasi: sealhulgas pool nendest Tallinnas. Me ei saa narkomaania probleemi lahendada lühikese aja jooksul, sest see on keeruline probleem, mis koosneb sotsiaalsetest ja psühholoogilistest aspektidest.

Eestimaa Ühendatud Vasakpartei teeb ettepaneku panna kinni süstlavahetuspunktid Sitsi ja Lastekodu tänavatel ja asendada need täiesti automaatiseeritud aparaatidega, mis paigaldatakse kaugele inimeste kodudest ja õppeasutustest. On tõesti häbiväärne, et iga päev on meie lapsed sunnitud jälgima narkoekstaasis olevaid kampa noori.

Ööpäevaringne juurdepääsetavus tagab narkomaanidele võimaluse mitte koguneda kindlal kohal ja kindlal ajal. Kavas on panna paika 9 punkti, mis säästavad pikkaajalises perspektiivis riigile raha (puudub ruumi üür ca 2400eur/1kuu/1punkt, puuduvad kommunaalmaksud, palgakulud). Ennetame HIV ja hepatiit-C nakkatumise ja niimodi säästame riigile meditsiinilesed kulusid.