Julia Sommer — uus juhatuse liige
23. Янв 2018
Eestimaa Ühendatud Vasakpartei toetab Rakvere Lihakombinaadi töötajate streiki
8. Фев 2018
Показать все

EÜVP naisteorganisatsioon protestib selle vastu, et sellised isikud on meie riigis tähtsatel ametikohtadel

Seoses skandaaliga justiitsministri Urmas Reinsalu ümber, kes lubas endale naistevastase vägivalla ideoloogilist õigustamist, protestib EÜVP naisteorganisatsioon selle vastu, et sellised isikud on meie riigis tähtsatel ametikohtadel. Me toetame Urmas Reinsalu umbusaldamist ning kõigi selliste poliitiliste ja muude ühiskondlike jõudude pahameelt, kes kaitsevad naiste ja mitte üksnes naiste õigusi meie riigis. Meie erakond seisab kõigi kaitsel, kelle õigusi jalge alla tallatakse, isegi kui see vägivald hoiab ministriportfelli. USA naised astusid julgelt vastu kõige tähtsamatel kohtadel asuvatele vägivallatsejatele Hollywoodi keskmes ja nad võitsid. Nüüd on kord meie käes: Eesti naised igasuguse vägivalla vastu. Me oleme vastu vägivallale keelevaldkonnas, eksperimentidele lastega koolis, tööinimeste võlaorjusele ja vägivallale vanurite üle, kellel pole jõudu end liberaalses turumajanduses ära elatad